gedragstraining honden problemen cursus

     Gedragstrainingen

voor honden.

gedragstraining honden problemen cursus

Gedragstrainingen voor honden.

Met zekerheid de juiste gedragscursus voor je hond kiezen? Wij maken het makkelijk! Check snel alle gedragstrainingen hieronder.

Je hond is lief, maar op sommige gebieden.. Moet er écht iets gaan veranderen.

Herkenbaar? Dan is dit hét gedragstraining overzicht voor jou en je hond. 

Trekt je hond aan de lijn? Gaat hij alle kanten op, behalve de juiste? Volg de cursus Trekken aan de lijn.

Word jij he-le-maal gek van het getrek aan de lijn? Ziet je hond jou niet staan als jullie de deur uit gaan? Ben je bang dat je hond stikt, of jou een keer omver trekt? Wil jij gewoon ontspannen lopen met je hond? Dan is dit de beste training voor jou.

Blaft of gromt je hond naar mensen, honden,  naar jou of je kinderen? Volg dan de cursus Reactief gedrag.

Blaffen, grommen, trekken, rondjes draaien, door het dolle heen is je hond als hij een andere hond, auto, of fietser ziet. Ben je bang dat het een keer ECHT fout gaat? Komt dit je bekend voor? En wil je dat graag voorkomen? Kies deze cursus.

Visite, leuk! Maar je hond? Die is té aanwezig. Dat vindt jij én je bezoek ook. Volg de  cursus: Bezoek ontvangen.

De deurbel gaat en je hond vliegt omhoog, rent al blaffend naar de deur, je krijgt hem met geen mogelijkheid meer stil, hij springt, blaft, hapt, en het wordt alleen maar erger. Denk je; "je beschrijft nu mijn hond?"... Lees dan vooral verder.

100% garantie op de gedragstrainingen!

Omdat we zeker weten dat we jou en jouw puppy helpen, bieden we je een aanbod zonder enig risico. Ben jij binnen de eerste 30 dagen niet volledig tevreden? Dan krijg je van ons gewoon je geld weer terug. Zo weet jij 100% zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
minna en eline loca hondentraining

Zonder dwang of intimidatie samen je doel bereiken

Minna & Eline

30+ jaar

Ervaring in hondentraining

19.000+

Tevreden baasjes en honden

22+ jaar

Gediplomeerd

27.000+

E-book Downloads

cursus verlatingsangst bij je hond

Kan je hond niet alleen blijven? Piept, blaft of joekert hij als je weg bent? Volg: Vaarwel Verlatingsangst.

Zie je er tegenop om je hond alleen thuis te laten? Blaft, sloopt, huilt of plast je hond als hij alleen thuis is? Wordt jouw leven beperkt, omdat je zo min mogelijk van huis weg gaat, en als je al gaat, is dat met een mix van zorgen en schuldgevoel? Reken nu af met niet alleen kunnen zijn!

hond schrikt van knallen

Is je hond bang voor harde geluiden of vuurwerk? Dan is de cursus vuurwerk angst de beste training voor jullie!

In de cursus leer je: Angstgedrag van je hond herkennen en begrijpen.

Je leert hoe jij je hond kunt steunen. Een keuze te maken uit alle hulpmiddelen die er zijn. Hoe je kunt voorkomen dat je hond in paniek wegloopt én nog veel meer om je hond zich veiliger te laten voelen.

wat zegt mijn hond

De lichaamstaal van je hond precies begrijpen? Leren om 'honds te spreken'? Start snel met de Kwispelklas.

In de Kwispelklas training leer je het  gedrag van je hond te herkennen en begrijpen. Een gesprek tussen 2 honden? Dat kan jij "afluisteren".

Goed kunnen inschatten wanneer iets leuk spel is en wanneer niet?

Dat zorgt ervoor dat jij een nog betere relatie met je hond krijgt.

Heb je niet echt specifieke problemen, maar wil je dat jouw hond over het algemeen beter luistert? Kies de online training: Basis Bagage

Wil je dat jouw hond met alle liefde naar je luistert? En.. Loop je tegen meer dan één ding aan tegelijk aan? Dan is het verstandiger de training basis bagage (eerst) te volgen.
begeleiding voor hondenbaasjes

Heb je juist wél heel specifieke problemen? Of problemen waar je liever individueel advies bij wilt krijgen? Boek dan een 1-op-1 Zoomsessie.

Heel specifieke problemen? Ook dan kan Minna je helpen. In een 1-op-1 zoomsessie. Je krijgt een maatwerk trainingsplan en advies, afgestemd op jouw uitdaging!

Is je hond overprikkeld en/of super druk? En wil jij graag leren om zonder druk om te gaan met drukke honden? Check de "over de kook" lezing!

Heb jij een hond die aan de lijn trekt? Doet alsof jij niet bestaat? Oorverdovend blaft? En die van 0 naar 100 000 gaat in een halve seconde? Check dan deze lezing!

Combineer je cursus met onze LOCA Club, dan krijg je onbeperkt individuele begeleiding

Veelgestelde vragen over gedragstraining

Wat kost een gedragstherapeut voor honden?

In veel gevallen heb je aan het volgen van één gedragstraining (of één Zoomsessie) voldoende. Je weet na de sessie hoe jij een specifieke vorm van gedrag afleert bij je hond. Daarna ga je aan de slag met oefenen. Hoe meer je traint? Hoe sneller je resultaat ziet.

Offline is het gangbare tarief voor een gedragstherapeut ongeveer €125,- per sessie. Er zijn ook gedragstherapeuten die het meervoud van dit bedrag vragen. Bijvoorbeeld. €400,-, met de belofte van een quick fix: "in één keer van het probleem af". Wij raden deze aanpak absoluut af.

Wat is een betere aanpak? Zelf je hond hond leren trainen m.b.v. lessen en/of coaching. Zo voorkom je enerzijds dat je hond terugvalt in oude gewoontes. Anderzijds leer je ook om je hond ander gewenst gedrag zelf aan te leren.

Omdat wij de digitale trainingen opgenomen hebben kunnen we dit tegen een lagere prijs aan jou aanbieden. Wil je extra hulp? Kies dan (naast een training) voor een online Zoomsessie. In de meeste gevallen heb je slechts 1 sessie nodig, waarbij je een maatwerk plan krijgt om specifiek gedrag af - of aan - te leren. OF word lid van de LOCA club. Je krijgt dan onbeperkt begeleiding.

Wat doet een gedragstherapeut voor honden?

Een gedragstherapeut voor honden geeft jou; inzicht, goed advies en praktische handvatten om het gedrag van je hond te verbeteren. Dat begint bij het het gedrag van je hond beter begrijpen. Je leert bijvoorbeeld wat triggers voor je hond zijn, vervolgens leer je jouw hond specifiek gedrag af te leren én gewenst gedrag aan te leren.

Wat leer je in onze online hondentraining?

In onze online honden trainingen leer je al deze zaken én krijg je les van kynologisch instructeur Minna. Met certificaten van internationaal vooraanstaande instituten en inmiddels meer dan 19.000 geholpen baasjes, is Minna een ware autoriteit op het gebied van hondengedrag.

Kan ik mijn hond zelf trainen?

Jazeker! In een online honden training leer je precies hoe je jouw hond zelf traint. Om dat zo effectief mogelijk te doen krijg je bij elke cursus heldere, adviezen, handvatten en voorbeelden. Zo kan jij bijvoorbeeld zelf makkelijk het trekken aan de lijn afleren, maar ook blaffen, grommen en ander veelvoorkomend gedrag.

We hebben verschillende cursussen en in elke cursus leer je wat anders. Het is verstandig je hond eerst te trainen om goed te luisteren. Heb je dat onder de knie? Dan zijn er nog tal van fun trainingen over om de band met je hond te versterken.

Waarom een gedragstraining volgen?

Gedraagt je hond zich op een bepaalde manier? Dan zal dat gedrag steeds meer een routine worden of verergeren. Dat kan leiden tot vervelende situaties voor jou en je omgeving. Door een online honden training te volgen leer jij je hond snel ongewenst gedrag af.

Zo wordt bijvoorbeeld wandelen of simpelweg in een huis zijn met je puppy, puber of senior hond een heel stuk leuker.

30 dagen niet goed=geld terug garantie

loca club voor hondenbezitters

Pssssttt.. Kom je ook bij de LOCA Club?

Word lid van onze loca club en krijg gegarandeerd een betere band met je hond. Naast dat de LOCA Club heel leerzaam is, heb je met veel andere gelijkgestemde hondenbezitters contact, heel gezellig dus. En....er zijn ook extra cursussen, e-books, etc. die uitsluitend te volgen zijn in de Club. 


En wil je onverhoopt toch ooit stoppen of pauzeren? Geen zorgen, de club is gewoon maandelijks opzegbaar 😊


O ja, wanneer je de Club combineert met een losse honden training... Profiteer je van onbeperkte individuele begeleiding van ons.
Dit wil je toch niet missen! Kom jij ook gezellig bij de club?