Springt je hond tegen mensen op?
Wordt bezoek ontvangen
steeds moeilijker?

Wij helpen je met je stuiterbal, de extreme bewaker

of met de hond die bezoek juist heel eng vindt

Klaar voor de start.... WAF

Springt je hond tegen mensen op?
Wordt bezoek ontvangen
steeds moeilijker?

Wij helpen je met je stuiterbal, de extreme bewaker

of met de hond die bezoek juist heel eng vindt

Klaar voor de start.... WAF

30+ jaar ervaring

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het opvoeden en begeleiden van honden in allerlei soorten en maten.

No-nonsens

Stap voor stap begeleiding. Wij kunnen je helpen tijdens het hele traject totdat je het probleem hebt opgelost. 

LOCA club

Combineer het met onze LOCA club, dan krijg je individuele begeleiding bij je cursus. Handig en gezellig!

Baal je er van dat je geen bezoek kunt ontvangen zonder dat je hond opspringt tegen de visite, blaft, hapt of dat er een enorme chaos en stress ontstaat? 

hond-is-waaks

"Zijn jullie dan thuis? Is het goed als we anders gezellig even langskomen?" Je krijgt een brok in je keel.


Tja, zo'n vraag wil jij het liefst beantwoorden met een volmondige "Ja! Natuurlijk wil ik dat, gezellig!" Maar.. Nog voor je ja durft te zeggen, dwaalt je hoofd alweer af naar de vorige keer dat er visite was. OF aan wat er allemaal kan gebeuren als ze wel komen.

De vragen in je hoofd schieten in hoog tempo voorbij. "Gaat dat wel goed met die kinderen?", "Wat als hij deze keer echt bijt?", "Wat als ze te dicht in de buurt van zijn mand komen?" en "Springt hij ze niet omver?".  Pfffff.... Je wordt er niet goed van. En je schaamt je al op voorhand over wat er gaat komen.


Het liefst zou je willen voorkomen dat je hond tegen mensen blijft opspringen als ze binnenkomen, enorm blaft of alles onder plast, maar ja.. Dat lijkt voor nu nog een droomscenario. opspringen-afleren

Het gevolg


Teleurgesteld bedenk je excuusjes "het komt nu even niet zo goed uit", "misschien volgende week.." of je probeert je visite al mentaal voor te bereiden "... maar houdt je wel rekening met de hond". 

Bah, wat een vervelend gevoel. Waarom springt nou net JOUW hond als een gek tegen je visite of kan hij zich niet gedragen, die van anderen doet dat toch ook niet? 


Ondertussen merk je dat er steeds minder visite komt. De visite die wel komt? Die durft nog nauwelijks te gaan zitten voor ze alweer weg zijn. Dat doet je stiekem wel een beetje pijn. Het is totaal niet hoe je jouw huisje-boompje-beestje-visite setting had voorgesteld.

Klaar voor de start.... WAF

Herken jij een of meerdere van deze punten? 


 1. Je schaamt je omdat je hond zich niet goed gedraagt
 2. Je vindt het zo vervelend dat je hond uitvalt op het moment dat er bezoek komt, dat je bezoek vermijdt.
 3. Je bent teleurgesteld dat het niet 'normaal en gezellig' kan terwijl er zo veel honden zijn die blij en leuk reageren bij bezoek.
 4. Je hebt het gevoel dat je de controle verliest als er bezoek langskomt. En dat voelt niet prettig!
 5. Je bent bang dat het bijten een keer echt verkeerd gaat en de problemen nog groter gaan worden dan een hond die af en toe wat hapt.

De oplossing? Cursus: 'bezoek ontvangen is weer leuk!'


  • Jouw hond voelt zich weer veilig in zijn eigen huis
  • Je bezoek kan veilig binnen komen zonder blauwe plekken, kleerscheuren, hapjes of nagelkrassen.
  • Je durft weer met een gerust hart bezoek uit te nodigen! Je vrienden en familie? Die komen weer gezellig langs "soow, hij is echt rustig geworden" "Hij is echt veranderd je hond!"
  • Jij hebt de situatie volledig onder controle, je weet precies wat je moet doen en hoe je zorgt dat je hond zich gedraagt
  • De angst dat het een keer echt goed mis gaat? Of dat happen veranderd in vechten of aanvallen? Die angst is als sneeuw voor de zon verdwenen

Wat goed dat je hier bent! Wij begrijpen dat je worstelt met dit probleem, het is tijd om hier definitief mee af te rekenen!

Even voorstellen

null

Voordat we verder gaan, willen we ons even voorstellen. 

Wij zijn Eline en Minna.


Eline is samen met haar man Jan, eigenaar van Van Maanen Vakantiehuizen.
Vakantiehuizen speciaal voor honden en hun baasjes.
Met meer dan 85.000, actieve, volgers op Facebook kun je rustig zeggen
dat Eline weet wat er speelt bij hondenbaasjes.


Minna is hondentrainer (kynologisch instructeur) en helpt baasjes en honden 

binnen en buiten het vakantiepark bij het oplossen van gedragsproblemen.
In de afgelopen 35 jaar heeft ze haar sporen ruimschoots verdiend.
We hebben onze krachten gebundeld en van daaruit is de module ‘Trekken aan de lijn’ ontstaan. 

Wat onze klanten zeggen

"Het is weer veilig"

"Mijn vriendinnen durven weer langs te komen voor een bakkie koffie en lekker kletsen zonder dat Choco ze omver springt en hun kleren kapot gaat krabben in zijn enthousiasme!" 

testemonial bezoek

Sandra en Choco

"Als ik dit eerder had geweten..." 

"Lucy blafte echt als een bezetene tegen iedereen die op bezoek kwam, we begrepen er niets van. Nu weten we wel precies wat we moeten doen, Lucy voelt zich veilig en blaft niet meer"

angstige-hond

Peter, Hanneke en Lucy 

"Ik was zo bang!" 

Banjer is zo lief naar iedereen in ons gezin, maar ik was echt bang dat hij iemand die bij ons binnen komt zou bijten. Dankzij de cursus maak ik mij geen zorgen meer!"


bezoek-ontvangen-hond
Lenie, Anja en Banjer
honden cursus bezoek ontvangen weer leuk

Honden training: 'bezoek ontvangen'

In deze cursus ontdek je hoe je snel gedragsverandering teweeg brengt bij je hond. We zeggen er vast bij: dit is geen quick fix. Het is een blijvende oplossing. Positief, in kleine stapjes, leuk om te doen, voor alle baasjes en honden, zonder dure hulpmiddelen en diervriendelijk. Met individuele aanpassingen, op maat voor jou en jou hond!  We zouden bijna zeggen: wat wil je nog meer?

BETALEN IN TERMIJNEN IS MOGELIJK VOOR DEZE CURSUS!

Dat zal je altijd zien... Net nu je dé hondentraining ziet die je wilt, komt het even niet zo lekker uit. Herkenbaar? Relax! Alle cursussen die €79,- of meer kosten, kan je betalen in termijnen :) Zo hoef je dus nooit een cursus mis te lopen!
online training hond en bezoek ontvangen
€ 202,-
€ 147,-

Springt je hond tegen mensen? Kies hondentraining: 'bezoek ontvangen'

Eindelijk weer  gewoon bezoek kunnen ontvangen                             


Leer hoe je weer normaal en ontspannen bezoek kunt ontvangen. Na aanschaf ontvang je direct toegang tot de online cursus. Betalen in termijnen is mogelijk bij deze training.


En als je bij de LOCA club komt als lid, dan heb je zelfs zolang je nodig hebt, individuele begeleiding! 


Nu met tijdelijke bonus: cursus Basis Bagage & Fabulous 5 e-book t.w.v. €95,-

100% garantie op deze hondencursus!

Omdat we zeker weten dat de 'bezoek ontvangen weer leuk' training je helpt, bieden we je een aanbod zonder enig risico. Ben jij binnen de eerste 30 dagen niet volledig tevreden? Dan krijg je van ons gewoon je geld weer terug. Zo weet jij 100% zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

Tijdelijk nu met gratis cursus Basis Bagage en Fabulous 5 t.w.v. 95 euro


basis bagage online honden cursusfabulous 5 hondentraining

Wat gaan we doen in de cursus 'Bezoek ontvangen is weer leuk'

Stap 1: de basistheorie checklist

Ga door de basistheorie en checklist. Daar heb je even een dagje voor nodig. De basis bestaat uit uitleg waarom je hond bepaald gedrag laat zien bij visite, wat je eraan kunt doen, wat je wel en juist niet moet doen en een checklist. Je moet eerst begrijpen wat je doet, hoe, en waarom, om het beste resultaat te boeken. Je leert welk materiaal je moet hebben om te kunnen trainen, en je oefent het belonen, 

Stap 2: basis met de hond

Dit doe je gewoon thuis, zonder bezoek, dus nog geen stress over wat er gaat gebeuren. Hond en baas doen dit samen, meestal gaat dit al helemaal goed in 3-4 dagen. Dit is om een basis te leggen om samen te werken, wennen aan nieuwe manieren, wennen aan een nieuwe methode. 

Stap 3: trainen van ander gedrag

Je gaat ander gedrag trainen dat niet te combineren is met opspringen of happen. Dit is de stap die het langste duurt. Hier ben je wel aantal weken, soms maanden mee bezig. Het goede nieuws is dat het ongewenste gedrag ondertussen heel snel af neemt, hoewel je nog steeds af en toe een moeilijke situatie tegen zult komen. 

Stap 4: Onderhouden van goede manieren

Nu ga je heel bewust bezig met het visite ontvangen. Dit oefenen we in verschillende variaties, verschillende personen, verschillende oefeningen. 
mijn hond laat bezoek er niet in

Extra voordelen van deze online hondentraining

 • Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus, dat wil zeggen dat je de trainingen erbij pakt wanneer je wilt.
 • Het maakt niet uit wat voor een soort hond je hebt, de cursus is toepasbaar op alle soorten honden, ook die van jou!
 • Je krijgt een gratis e-book als bonus, hierin vind je handige tips en trucs.
 • Wil je extra begeleiding tijdens je cursus? Zorg dan dat je LOCA lid wordt en krijg onbeperkt begeleiding tijdens je cursus in de club.
 • Je kunt op elk moment starten met deze cursus


                   

Praktijkvoorbeeld bezoek ontvangen is weer leuk

Van heftige herrie naar vaker visite

Ik kom bij een huis met 2 rottweilers. De schutting valt bijna om door het gebeuk en gespring ertegen, wat gepaard gaat met heel veel geblaf met heel veel volume. 
De eigenaar probeert over de herrie heen te komen “STIL, NEEE, FOEI, AF, KLAAR, NEE!!!!”. 


De honden worden bij halsbanden gepakt en weg getrokken, om de beurt trekken ze zich alsnog los, en beuken opnieuw tegen de schutting.  Door de herrie spreken we af dat ik even weg ga, het baasje brengt de honden naar binnen, en wij gaan buiten even overleggen wat er nou aan de hand is. 


Na een uitleg over het gedrag, over de motivatie (het “waarom”), het belonen (waarom blijft de hond dit gedrag herhalen) en de oplossing (ander gedrag aanleren) gaan we bezig met Lord en Queen, 2 mooie, sterke, serieuze werkhonden, die het bewaken van huis en tuin heel serieus nemen. 


 


Nadat we de basisoefeningen hebben gedaan, en de praktische oplossingen hebben besproken, ga ik weer. Baas heeft even een week de tijd om flink te gaan oefenen met het tweetal.
Een week later kom ik terug. Bij het aanbellen klinkt er een stevige blaf, twee, drie. Daarna is het stil. Het duurt even voordat de baas de deur opendoet (maar dat was bekend), maar de deur gaat open en het is stil. Ik krijg een welkom, en baas loopt weer naar de honden om deze te belonen voor het bewaken (melden dmv blaffen dat er bezoek was), en om het gewenste gedrag wanneer hij iemand binnen laat, te belonen. 


 


Bij deze baas lukte het binnen een week om de situatie bij meeste bezoekers onder controle te krijgen, geweldig! 

                                

                   

Veelgestelde vragen hondentraining: Bezoek ontvangen

Wat moet je doen als je hond tegen visite opspringt?

Als je hond tegen de visite opspringt moet je eerst begrijpen waarom hij dit doet. Als je dat eenmaal weet kan je werken aan de oplossing. In de training krijg je hier uitleg over. Vervolgens krijg je handvatten voor de oplossing, leer je wat je wel en vooral niet moet doen en ga je oefenen. Daarna hoef je dit positieve gedrag alleen te onderhouden.

Je zal zien dat het gedrag van je hond steeds beter wordt én blijft!

Wanneer kan ik beginnen met deze cursus?

Zodra je de cursus hebt aangeschaft kun je gelijk beginnen. Je ontvangt een e-mail met inloggegevens van ons.

Mijn hond is ouder, werkt het dan wel?

Ook oude honden kunnen leren, dat is dus geen enkel probleem.

Ik ben fysiek niet fit, is dit een probleem?

Je hoeft niet fit te zijn, omdat onze methode niet gebaseerd is op fysiek overwicht.

Mijn hond is allergisch dus ik kan geen beloning gebruiken

Er is altijd wel iets te vinden wat je hond wel mag eten. Vraag advies aan je dierenarts of wordt lid van de LOCA Community en krijg advies van Minna.

Als ik mijn hond met voer beloon, krijg ik dan geen hond met overgewicht?

Voor honden met aanleg voor overgewicht is het makkelijk om hun dagelijkse voer te gebruiken als beloning, en zelfs af te vallen tijdens het trainingsprogramma (meer beweging) Je kunt de dagelijkse hoeveelheid voer dus tijdens de trainingen geven in plaats van in de voerbak. Maak je geen zorgen hierover.

Ik zit in een rolstoel/scootmobiel, is dat een probleem?

Dat is geen probleem, omdat onze methode echt geschikt is voor elke baas, met individuele aanpassingen.

Ik heb weinig tijd, is dat een probleem?

In principe vraagt deze cursus geen extra tijd, omdat je niet met je hond weg hoeft naar een trainingscentrum of andere locatie. Normaliter ben je natuurlijk ook elke dag met je hond samen bezig, dus qua tijd verandert het niet veel.

Kan ik 1-op-1 begeleiding krijgen?

Als je de cursus aanschaft kun je diverse video's met uitleg bekijken. Wil je graag wat individuele hulp met jouw hond? Wordt dan lid van de community, dan kun je in de community in het besloten gedeelte dat over deze cursus gaat al je vragen, zelfgemaakte video's etc laten beoordelen door onze kynologisch instructeur Minna. WIl je nog iets meer begeleiding, dan kun je een Zoom uurtje met Minna inplannen. En nog een stapje intensiever is om naar ons park in Drenthe te komen en tijdens je vakantie 1 of meerdere sessies met Minna in te plannen.
Het is een vakantiepark speciaal voor hondenbezitters met chalets met omheinde tuinen. Hierbij komt Minna gewoon naar je chalet toe en gaat samen met jou en je hond trainen. (vanmaanenvakantiehuizen.nl)

Kan je het opspringen van je hond of uitvallen bij visite afleren?

Jazeker! In deze training gaan we precies daar op in. Je leert het gedrag van je hond begrijpen. Daarna gaan we in op hoe je ongewenst gedrag van je hond afleert, zoals het springen tegen je visite. Vervolgens leer je dit ongewenste gedrag met positief gedrag te vervangen.

Zo wordt bezoek ontvangen weer leuk!

                 

30 dagen niet goed = geld terug garantie op alle cursussen

online training hond en bezoek ontvangen
€ 202,-
€ 147,-

Durf je geen bezoek te ontvangen door het gedrag van je hond? Kies Hondencursus: 'bezoek ontvangen'

Eindelijk weer  gewoon bezoek kunnen ontvangen                             


Leer hoe je weer normaal en ontspannen bezoek kunt ontvangen. Na aanschaf ontvang je direct toegang tot de online cursus.


En als je bij de LOCA club komt als lid, dan heb je zelfs zolang je nodig hebt, individuele begeleiding


Betalen in termijn mogelijk. Nu met tijdelijke bonus: cursus Basis Bagage & Fabulous 5 e-book t.w.v. €95,-

Tijdelijk nu met gratis cursus Basis Bagage en Fabulous 5 t.w.v. 95 euro


basis bagage online honden cursusfabulous 5 hondentraining

Klaar voor de start..... WAF..

30+ jaar

Ervaring in hondentraining

19.000+

Tevreden baasjes en honden

22+ jaar

Gediplomeerd

27.000+

E-book Downloads