LOCA 

Dé gezelligste online
hondenclub!  Kom je er bij?

Ja, ik wil er ook bij 

LOCA 

Dé gezelligste online
 hondenclub!  Kom je er bij?

Ja, ik wil er ook bij 

Online begeleiding bij al je vragen

Volg je een LOCA cursus en heb je wat extra begeleiding/advies nodig? Dat kan!

Veel gezelligheid in de positieve community

Door onze besloten community kan je veilig en open met andere hondenbezitters praten 

Jaarlijks LOCA dagen bij Van Maanen Vakantiehuizen

LOCA ledendagen bij Van Maanen Vakantiehuizen met korting

Leerzaam en gezellig

Voor leden staan er diverse gratis cursussen klaar en in het Blafcafé leg je snel contact.

Gezellige challenges

Regelmatig leuke challenges waarbij super prijzen te winnen zijn

Toegang via een app

Makkelijk toegang tot alles met onze app via mobiel/laptop of tablet
loca club

Hoe zou het zijn als je al je vragen over je hond zo aan deskundigen kunt voorleggen in een besloten club? Laagdrempeliger kan niet toch?


Of hondenbaasjes leert kennen die met exact hetzelfde rondlopen als jij? Dat voelt zeker fijn!

Dat kan allemaal en nog veel meer...in de LOCA Club!


Elke LOCA cursus waar je mee begint, kun je combineren met de LOCA Club, zodat je echt individuele begeleiding krijgt (plaats je vraag of filmpje in de groep en je krijgt van Minna of een van onze andere instructeurs een persoonlijk antwoord of advies. 


Of klets met gelijkgestemden in het Blafcafé . Of doe mee aan de leuke en leerzame challenges....zo worden jij en je hond continu uitgedaagd om op een speelse manier verder te trainen.


Je hoeft natuurlijk geen cursus te volgen, je kunt ook alleen lid worden van de LOCA club.
Want soms is het gewoon fijn om je verhalen te delen met mensen die je exact begrijpen en hetzelfde meemaken. Bovendien kun je als lid diverse cursussen volgen.

Ja, ik wil er bij! 


kom bij de loca community

Echt een verademing

"We waren best sceptisch omdat we al bij diverse trainers waren geweest en echt niets hielp goed. Toch op aanraden van een kennis lid geworden van de LOCA Club in combinatie een LOCA cursus. Wat een verademing was dat!


De cursus verliep totaal anders dan bij alle andere instructeurs.
De oplossing bleek best simpel te zijn maar niemand had ons hierop gewezen. We weten nu exact wat we wanneer moeten doen.

Onze hond is veel gelukkiger en wij ook! Wij blijven gezellig bij de community voor de vele leuke contacten. En...zo hebben we voor vragen altijd Minna achter de hand. Ideaal!


Gerrit en Simone & Marley

trainen met je je hond in de community

Kom bij de gezelligste online honden community waar we onze kennis delen, jij je vragen en video's kunt plaatsen voor advies & waar we samen werken aan de meest perfecte band tussen jou en je hond!


Het Premium abonnement

Ons abonnement kun je perfect combineren met elke LOCA cursus. Waarom? Je kunt met dit lidmaatschap echt al je vragen/foto's en video's uploaden in de community en zo een heel persoonlijk antwoord/advies op al je vragen krijgen. Je eigen kynologisch instructeur om altijd een beroep op te doen, super handig!


Daarnaast profiteer je van diverse geweldige kortingen op cursussen, artikelen, workshops en vakanties. Natuurlijk kun je ook gezellig in het Blafcafé met alle andere baasjes kletsen over wat je maar wilt. We blijven regelmatig ook nieuwe cursussen/e-books etc toevoegen, die alleen voor Premium leden te volgen zijn. Je kunt je dus echt helemaal uitleven!Het Prof abonnement

Ben jij een instructeur die zijn skills in het lesgeven wil verbeteren? Ben jij een tophandler op wedstrijdniveau?

Wil jij jezelf ontwikkelen om een betere trainer te worden? Kom bij de exclusieve LOCA prof groep.

kom bij de loca community

Ik wist niet dat mijn hond zoveel hield van spelletjes, trainen en met elkaar bezig zijn. Onze band is heel erg veranderd sinds we veel meer samen doen.


Lily en Simon
Minna kenden we al van een sessie bij van Maanen. Daarna zijn we verder gaan trainen en sporten via de community. Wie twijfelt....niet doen! Wat is onze hond in positieve zin verandert zeg. 

Ad en Lyda

Wat een aanrader voor een ieder die een probleem heeft met zijn hond(en) of gewoon lekker samen verder wil komen op een heel fijne manier. 


Geertje Smeenk

Sluit je aan bij de LOCA CLub

Premium

Inclusief persoonlijke begeleiding

€ 24,95

per maand

 • Toegang tot de community
 • Persoonlijke begeleiding bij je cursus, door insturen van video's/foto's en vragen
 • Maak contact met alle andere hondenbaasjes (maak nieuwe hondenvriendjes, train samen, wandel samen)
 • Toegang tot diverse interessante cursussen (met regelmatig nieuwe cursussen)
 • Meedoen met de challenges
 • Diverse e-books gratis te downloaden in de Boekenplank
 • Diverse leerzame video's in de honden bioscoop
 • LOCA Leden dagen

Prof 

Voor de hondenprofessional

€89,-

per maand

 • Jaarprogramma
 • Verbeter je skills als handler en instructeur
 • 4x per jaar een LOCA prof seminar
 • Exclusieve lezingen en webinars
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan
 • Eindexamen en certificaat
 • Alles van Premium

Waarom is de LOCA Club de ideale plek
voor jou?

Omdat jij natuurlijk de beste vriend van je hond wilt zijn!

Yes, ik doe mee! 
 • Jij wil toch niet tijdenlang zoeken op internet om een antwoord op je vraag over honden te krijgen?
 • Je hebt eigenlijk een vraag over een oefening, maar het duurt nog 5 dagen voordat je weer les in de hondenschool hebt.
 • Je zet een vraag op facebook en je krijgt 30 verschillende adviezen…niet erg handig. Hoe weet je nou welk advies klopt en welke niet?
 • Je hebt een vraag over het aanleren van een oefening, ook een vraag over het gebruik van spel als beloning en nog een vraag over hondenvoeding, moet je dan op drie verschillende plekken vragen gaan stellen?  

Nee joh, dat gaat veel sneller op 1 plek: de LOCA Club!


Nergens is het zo makkelijk om de juiste informatie te vinden over alles wat met honden te maken heeft dan bij onze LOCA Club. Doordat er echte vakmensen (professionele trainers, trimsters, instructeurs en ga zo maar door) in de community zitten, krijg je snel een vakkundig antwoord op je vragen. 


Je wilt gewoon even iets voorleggen wat je met je hond is overkomen of vragen hoe andere baasjes hiermee omgaan.....daar is de LOCA Club voor. Gezellig kletsen in het Blafcafé, waar je een heleboel baasjes leert kennen. Een vertrouwde en veilige plek om je vragen te stellen.

                   

Veel gestelde vragen Community

Wat is nu het verschil tussen de LOCA Club en de Soulmates Club?

Bij LOCA zijn er 2 verschillende memberships. De beste volgorde is om te beginnen met de Soulmates Club. Dat membership is altijd open voor nieuwe leden. Bij de Soulmates Club ontdek je hoe je die magische connectie met je hond krijgt (dit is de basis die in onze optiek elke hondenbezitter eerst voor elkaar zou moeten hebben). Heb je de stapjes in de Soulmates Club doorlopen, dan gaat vanaf daar alles gewoon zoveel makkelijker. Nu is het tijd om verder te gaan naar de LOCA Club. Hier wachten een heleboel leuke cursussen op je die je nu met veel meer succes gaat doorlopen omdat jullie al Soulmates zijn.
De Soulmates Club is dus de eerste stap en gericht op de magische connectie en basis.
De LOCA Club is voor iedereen die die basis goed gelegd heeft en zin heeft in meer verdieping/fun/sport.

Ik heb geen cursus gekocht en wil gewoon alleen LOCA CLub lid worden. Wat zit er nu precies in de Club als ik lid word?

Dit zit er in de LOCA Club

* Minna traint (kijk over haar schouder mee hoe zij met honden traint)
* De Boekenkast vol met interessante e-books en artikelen
* De Honden Bioscoop
* Body awareness
* Bosfun
* SinterKerst Cadeaus
* Neus!
* PuzzelFun
* Hollands Next Dogmodel
* Gratis Webinars (betaald voor niet-leden)
* Diverse Masterclasses

* Gezelligheid in het Blafcafé
* Dagelijks deskundig advies van het LOCA Prof team
* Provinciegroepen (samen wandelen/trainen)
* Korting op LOCA dagen.
* Je ontmoet virtueel veel gelijkgestemde hondenbaasjes, het is een veilige fijne plek om al je vragen te stellen, ervaringen te delen en van elkaar te leren.
* We horen vaak terug dat het een soort familie gevoel is......dat is een groot compliment voor ons.
* Minna, en de rest van het LOCA Team, is elke dag wel in de Club te vinden, dus je hebt toegang tot haar kennis en ervaring en die van de andere LOCA Profs..

Wordt er ook iets van mij verwacht als ik LOCA lid word?

Nee, je kunt zo actief of niet-actief zijn, net wat je zelf wilt. Maar; weet dat het juist heel leuk is om veel andere hondenbaasjes te leren kennen. Dus maak een babbeltje in het blafcafé, open een topic (stel een vraag) zodat je ook leest hoe anderen met dat onderwerp omgaan. Word gratis lid in de community van het provincie board waar je zelf woont en organiseer eens een gezellige gezamenlijke wandeling of train eens samen. Kortom, actief meedoen is leuk voor jezelf en voor anderen. Maar....het hoeft natuurlijk niet, je kunt ook alleen meelezen met want anderen delen.

Ik heb een cursus gekocht en wil wat extra begeleiding. Wat kan ik nu het beste doen?

Leuk dat je met een van onze cursussen aan de slag bent gegaan! Wil je bij je cursus extra begeleiding, dat kan. Er zijn verschillende mogelijkheden.
Een paar keer per jaar openen de deuren van de LOCA Club voor nieuwe leden. Als je lid wordt kun je hier begeleiding krijgen van Minna en de rest van de LOCA Profs. Ook kun je een uurtje Zoom met Minna inplannen of bij ons op het vakantiepark komen voor nog meer individuele begeleiding. Wanneer je een van onze gedragscursussen aanschaft, kun je dit ook combineren met 3 of 6 maanden begeleiding van Minna en de rest van het team. Je krijgt dan toegang tot een online plek binnen LOCA waar uitsluitend mensen zijn die, net als jij deze cursus inclusief begeleiding hebben aangeschaft. (daar heb je dan ook de mogelijkheid om met elkaar ervaringen uit te wissen en uiteraard al je vragen te stellen aan het team)

Ik wil het graag proberen, maar wat als ik er mee wil stoppen?

Sluit een maandabonnement af en kom er gezellig bij. Een maandabonnement is ook maandelijks weer opzegbaar. Dus geen kleine lettertjes of zo. Je zit nergens aan vast. Opzeggen kan door ons een e-mail te sturen. (vragen@vanmaanenloca.nl). We hebben ook een jaarabonnement (dat is in verhouding wat goedkoper) en dat is dan per jaar opzegbaar.

Hoe kom ik bij de Club?

Heel makkelijk! Meld je aan voor de wachtlijst indien de deuren momenteel dicht zijn voor nieuwe leden. Je krijgt van ons bericht wanneer aansluiten weer mogelijk is. Reken dan op deze pagina je membership af en je krijgt vervolgens via mail van ons je inloggegevens en verdere uitleg.

Ik ben al lid of ik heb al een cursus aangeschaft van LOCA. Ben erg enthousiast en las ergens dat ik jullie kan promoten om "groot" te worden en dat ik er zelf geld mee kan verdienen. Waar kan ik er meer over vinden?

Dat klopt inderdaad. Wij hebben een partner programma voor iedereen die ons een warm hart toedraagt en tegelijk wat extra wil bijverdienen. Je kunt je gratis aanmelden en direct beginnen. De uitleg vind je op deze pagina: https://vanmaanenloca.nl/partner-programma/

                 

Sluit je aan bij de LOCA CLub

Premium

Inclusief persoonlijke begeleiding

€ 24,95

per maand

 • Toegang tot de community
 • Persoonlijke begeleiding bij je cursus, door insturen van video's/foto's en vragen
 • Maak contact met alle andere hondenbaasjes (maak nieuwe hondenvriendjes, train samen, wandel samen)
 • Toegang tot diverse interessante cursussen (met regelmatig nieuwe cursussen)
 • Meedoen met de challenges
 • Diverse e-books gratis te downloaden in de Boekenplank
 • Diverse leerzame video's in de honden bioscoop
 • LOCA Leden dagen

Prof 

Voor de hondenprofessional

€89,-

per maand

 • Jaarprogramma max 30 deelnemers, uitsluitend na een gesprek en toelatingsexamen
 • Verbeter je skills als handler en instructeur
 • 4x per jaar een LOCA prof seminar
 • Exclusieve lezingen en webinars
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan
 • Eindexamen en certificaat
 • Alles van Premium