Je hond blij maken? 

Fun Cursussen! 

Je hond blij maken? Fun Cursussen!

Fun met je hond is fundamenteel en wordt vaak onderschat. Regelmatig leuke dingen doen met je hond zorgt er letterlijk voor dat hij gezonder wordt én blijft!

honden cursus training

Je wilt je hond blij maken en leuke dingen met hem doen? Check de funbundel!

Wil jij jouw hond elke dag laten kwispelen? Dat kan! In de funbundel vind je mega veel oefeningen en activiteiten. Je hebt er geen dure spulletjes voor nodig, het is super makkelijk én geschikt voor elke hond. Ben jij klaar voor meer fun thuis, buiten of in het bos? Let’s go!
honden challenge big 6

Zijn jij en je hond een dreamteam (in wording)? -Doe de Big 6 challenge!

Denk jij dat je hond alles al kan? Of juist nog niet, maar wil je hem dat leren? Doe dan mee aan de Big 6 challenge. Jij en je hond leren in de challenge veel nieuwe trucjes en vaardigheden


hondencursus foto's maken

Leuke kerstkaart, FB of Insta foto van je hond maken? Hollands Next Dog Model!

In deze training leer je alles wat je nodig hebt om je hond perfect op de foto te zetten.Leuk hè, die kerstkaarten van een hond met een kerstmuts OF van die foto’s waarvan je denkt, “Soow, die hond is zo fotogeniek!”. Dat kan jouw hond zijn! Leer dit in deze cursus.

Fun cursussen maken je hond blij! Jij en je hond worden een écht team. Jullie vullen elkaar aan en zijn een duo waar anderen stiekem een beetje jaloers op zijn.

loca dogdance cursus online

Wil je letterlijk dansen met je hond en/of trainen voor dogdancing wedstrijden? Kies de training Dogdance.

Leer dogdance van een meervoudige NK winnaar!
Met deze cursus leer jij dogdance van de allerbeste! Geschikt voor elk dogdance-team, van absolute beginner tot ervaren wedstrijdloper
Door dogdance wordt je hond gehoorzamer en gezonder! 
zoeken speuren detectiewerk loca

Wil jij je hond leren speuren? Of denk je dat jouw hond dat sowieso ontzettend leuk vindt? Kies de cursus: Neus!

Maak van je hond een echte Sherlock Holmes!
'NEUS' is de beste start voor zoeken en speuren. Jij kunt het nu leren van dé Speur- en Zoek Expert van Nederland. Minna (onze Kynologisch instructeur) werkt namelijk al ruim 21 jaar met speur- en zoekhonden.
online hondentraining om wandelen met je hond leuker te maken

Wil jij je wandelen met je hond écht leuk maken? Ontdek het nieuwe wandelen: Cityfun!

Het 'saaie dagelijkse rondje'? Dat is verleden tijd met Cityfun!

Woon jij in een dorp of stad? Dan is Citfyfun de perfecte hondencursus voor jou. Met de training cityfun voorkom je probleemgedrag én maak je van elke wandeling met je hond een échte beleving!

100% garantie op de honden fun cursussen!

We weten zeker dat jij plezier hebt samen je hond als je deze cursussen en oefeningen volgt. Daarom bieden we je een aanbod zonder enig risico. Ben jij binnen de eerste 30 dagen niet volledig tevreden? Dan krijg je van ons gewoon je geld weer terug. Zo weet jij 100% zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
hondentraining minna loca

Met vrienden hoor je toch plezier te beleven!

Minna

Veelgestelde vragen over honden fun

Waarom is leuke dingen doen met je hond belangrijk?

Dat je hond beweging nodig had? Dat wist je waarschijnlijk al. Dat zit dus ook volop in de trainingen. Maar... Wist je ook dat honden mentale prikkels nodig hebben? Ze kunnen letterlijk stress of verveling ervaren, net als wij! Puzzels en andere leuke hersenspelletjes helpen dat te voorkomen.

Oefenen met je hond is dus even belangrijk als de afwisseling met fun. Dat is precies hoe de LOCA methode tot stand is gekomen. Want door deze mix krijg jij de meest perfecte relatie met je hond. Jullie worden echte soulmates! De LOCA formule om dat te bereiken is; Leerzaam, Ontspannen, Creatief en Actief.

Als iets een training is, is het dan nog wel fun voor mijn hond?

Jazeker! Je hond houdt van de aandacht van zijn liefste baasje. Je bouwt door samen dingen te doen een echte band op. Zowel wanneer je speelt, licht oefent als wanneer je intensief traint voor bijvoorbeeld dog-dancing. Let op, honden kunnen net als mensen natuurlijk wel gewoon moe worden bij veel inspanning. Een goede balans tussen rust en activiteit is, net als voor jou, ook voor je hond belangrijk!

Hoe maak je je hond blij?

Er zijn veel manieren om je hond blij te maken, van wandelen tot spelletjes en leerzame cursussen. Het sleutelwoord voor een blije hond? Dat is "variatie"! Dat is ook precies waarom we deze cursussen aanbieden. Elke dag alleen maar achter een balletje aanrennen wort al snel een routine. Vergelijk het voor jezelf met het steeds opnieuw kijken van je lievelingsserie of film. Dat gaat vaak goed, misschien zelfs wel 10x op een rij, maar dan is het toch echhhtttt even tijd voor iets anders. Toch?

Hoe maak je jouw hond gelukkig?

Om je hond gelukkige te maken moet je hem op meerdere manieren prikkelen. Natuurlijk met jouw liefde en aandacht, maar óók door hem de kans te geven zichzelf te kunnen ontwikkelen. Daarmee bedoelen we 'braintraining voor je hond' én beweging. En is je pup, puber of senior moe? Dan mag hij daarna natuurlijk ook lekker uitrusten.

Kan ik de fun cursussen overal doen?

Ja! Je kan plezier met je honden maken, thuis, binnen, buiten en in het bos! En wil je naast leuke dingen doen met je hond er ook lekker een weekend of week op uit? Dan kan je natuurlijk altijd naar Van Maanen Vakantiehuizen! Waar we o.a. ook workshops en fun-activiteiten op het park geven.

30 dagen niet goed=geld terug garantie

loca club voor hondenbezitters

Wil je nog meer fun? Kom bij de LOCA Club!

Word lid van onze LOCA club en krijg gegarandeerd een betere band met je hond. Naast dat de LOCA Club heel leerzaam is, heb je met veel andere gelijkgestemde hondenbezitters contact, heel gezellig dus. En....er zijn ook extra cursussen, e-books, etc. die uitsluitend te volgen zijn in de Club. 


En wil je onverhoopt toch ooit stoppen of pauzeren? Geen zorgen, de club is gewoon maandelijks opzegbaar 😊


O ja, wanneer je de Club combineert met een losse cursus... Profiteer je van onbeperkte individuele begeleiding van ons.
Dit wil je toch niet missen! Kom jij ook gezellig bij de club? 

De LOCA 100 digitale honden collectie


Unieke collectie van 100 digitale waterverf honden illustraties in allerlei verschillende rassen. Prachtig als poster, op een mok of tas, op je eigen website of maak er mooie kaartjes van. De mogelijkheden zijn eindeloos!

30+ jaar

Ervaring in hondentraining

3000+

Tevreden baasjes en honden

22+ jaar

Gediplomeerd

27.000+

E-book Downloads