Wie zijn Eline en Minna?


"Ik heb met LOCA een hele grote missie"
null  

Eline

Mijn naam is Eline van Maanen. Samen met mijn man Jan mega trotse eigenaren van Van Maanen Vakantiehuizen en van Van Maanen LOCA.


Uiteraard verzot op dieren en met name honden. Zelf hebben we een hond Doerak en 2katten. Mega happy dat we zoveel honden en baasjes gelukkig kunnen maken met een mooie vakantie bij ons, maar ook met de vele LOCA leden die we helpen en met elkaar in contact brengen. Een grote droom die uitgekomen is! Elke dag leer ik van de kennis van Minna waardoor mijn relatie met onze hond beter en beter wordt. Het is zo fijn om de taal "honds" steeds beter te kunnen spreken. Dat gun ik echt elk hondenbaasje.


Ik heb met LOCA een hele grote missie

  • Ik wil dat elke hondenbezitter de meest optimale band met zijn hond(en) krijgt.
  • Dat zoveel mogelijk baasjes met elkaar in contact komen in de Club
  • Dat we hiermee het leven van héél veel honden en baasjes positief kunnen beïnvloeden.
    Want honden zijn zulke lieve, trouwe maatjes en ze geven je waanzinnig veel liefde....en die meest perfecte band....verdienen ze gewoon!

Minna

Mijn naam is Minna, ik ben kynologisch instructeur. Ik heb jaren een hondenschool gehad. Ik werk voor stichting Dutch Cell Dogs als instructeur en voor LOCA natuurlijk. Daarnaast begeleid ik mensen met probleemhonden. Ik heb zelf 6 geweldige honden, waarmee ik van alles doe van pakwerk tot "aaihond".


Ook ben ik speur- en reddingshondengeleider.

Ik loop behendigheidswedstrijden en dogdancewedstrijden. Blijven leren en groeien vind ik belangrijk.


Hiernaast help ik met veel plezier bij Van Maanen Vakantiehuizen met 1 op 1 begeleidingen voor iedereen die hulp nodig heeft met zijn of haar hond, met welk probleem of oefening ook.

En geef ik elke week een workshop aan vakantiegasten van Van Maanen Vakantiehuizen en komen er ook andere activiteiten bij waarbij ik de baasjes kan begeleiden om (nog meer!) van hun hond(en) te genieten. 


Ondanks dat ik er zelf nooit zo mee te koop loop, hier nog wat meer details over mijn achtergrond. (mensen vragen me er namelijk anders toch naar)


Vanaf m'n 14de jaar begonnen met showtraining en speuren. 

Vanaf m'n 22ste jaar begonnen met clicker training

Heb diverse seminars in Zweden en Zuid Afrika gegeven.

Veel bijscholingen, onder andere in België (IWDA), in Italië (IWDA), Opleidingen in Amerika (Karen Pryor Academy), Tsjechië (Agility). In Nederland seminars van Kathy Sdao, Ken Ramirez, Alexa Capra. Opleidingen bij Agility Academy, O&O, Dog Vision. Dogdance en Agility seminars over de hele wereld.


Een aantal van de behaalde resultaten:

Agility: IMCA; WK 1e en 4e  en 9e plaats

Agility: FHN; NK 1e A klasse, 1e B klasse, 2e B klasse, 2e C klasse

Dogdance: EK (7 keer), NK 5x 1e plaats,  3x 2e plaats.

WCFO kampioen.

Trick Dog Levels: hoogst mogelijke niveau


Bij LOCA verzorgen we ook tal van lezingen en workshops voor hondenscholen en particulieren .
Meer daarover weten?

Klik hieronder "Wat Minna kan met honden is echt heel erg bijzonder!"

(zegt Eline, want Minna is veel te bescheiden 😆)

null