Je hond basis gehoorzaamheid aanleren

Op deze pagina laten we je een aantal basis-gehoorzaamheids oefeningen zien. 
Zitten, liggen, blijven, netjes met je mee lopen, hierkomen en de oefening "naast". 
Heel veel plezier met oefenen!  


Tip: bekijk na de video's op deze pagina hier de beste manieren om je hond te belonen, video's met de belangrijkste oefeningen voor je hond en video's met basis gehoorzaamheid oefeningen.

Waarom zou je je hond gehoorzaamheidsoefeningen aanleren?
Omdat dat jullie leven samen veel makkelijker kan maken! 
Een hond die goed luistert en die je onder controle hebt, kan je bijvoorbeeld ook los laten lopen op plekken waar het mag, je kan je hond makkelijker mee nemen in openbaar vervoer, naar een restaurant of op visite.


Daarom train je jouw hond het liefst al in zijn puppyfase om goed naar je te luisteren. (tip: bekijk hier al wat handige video's voor puppytraining).

Wij hebben drie online hondencursussen voor gehoorzaamheid. De trainingen helpen jou als baasje zeker op de beste manier je hond te  leren om naar jou te luisteren. De eerste is de Basis Bagage cursus (als je jouw hond al even hebt), de tweede is de pubercursus voor honden (voor honden van 0,5 - 2,5 jaar) en de asiel- en adoptiehonden training (als je net een nieuwe hond hebt).


Met online trainingen bepaal je zelf wanneer je oefent, je zit niet vast aan een bepaalde tijd, je kan perfect de basis aanleren in een prikkelvrije omgeving en je bespaart tijd en reiskosten met online trainingen! 


Start dus vandaag al met onze online cursus basis gehoorzaamheid (Basis Bagage) als je deze (en nog veeeeel meer oefeningen) helemaal perfect onder de knie wil krijgen!