Opvoeding &

  Gehoorzaamheid

Opvoeding & Gehoorzaamheid

Een goed opgevoede hond die naar je luistert….dat wil jij toch ook?

Combineer je cursus met onze LOCA Club, dan krijg je onbeperkt individuele begeleiding

puppy cursus loca

Puppypower

Jaaaa, je hebt een leuke puppy in huis!  Wil je het ook leuk houden? Tuurlijk toch. De eerste maanden zijn mega belangrijk en kun je maar één keer doen. Dan is het wel slim om het gelijk heel goed aan te pakken. Leg de beste basis met Puppypower. Veel aandacht voor socialisatie, relatie met de baas, basisoefeningen en nog veel meer! 16 weken lang online begeleiding met leuke en leerzame lessen.

Nieuwe start

Gek word je er soms van, de pubers! En wat moet je nou precies met de herplaatser die waarschijnlijk een behoorlijk rugzakje heeft? Wees gerust, wij helpen je er helemaal doorheen. 16 weken lang gerichte begeleiding bij het opvoeden van jouw puberhond of herplaatser. We staan uitgebreid stil bij onder andere: fysieke en mentale ontwikkeling, motivatie, basis gehoorzaamheid en nog veel meer!

Een stapje vooruit

En ook de volwassenen en senioren vergeten we natuurlijk niet. Voor jullie is er de serie "Een stapje vooruit", gevuld met leuke uitdagingen, nieuwe activiteiten en spellen om aan verslaafd te raken. Geniet van de samenwerking met je hond en versterk jullie band. Een top teambuilding cursus geschikt voor alle volwassen en senior honden.

16 weken lang heel veel plezier voor hond en baas!

Wil jij op een fijne en vriendelijke manier je hond de begeleiding geven die hij verdient?

honden challenge big 6

Big 6 Challenge

Kent je hond nog niet zoveel? Of denk je dat hij het wel kan, maar dat hij wat koppig, eigenwijs of lui is? Meestal niet de reden dat je hond iets niet doet…maar wat dan wel? Daag jezelf uit om er achter te komen, en kijk hoe ver jullie kunnen komen met onze superleuke challenge.

Een perfecte stok achter de deur om nu eens serieus te gaan oefenen! 

(niet té, het moet wel leuk blijven 😉)

Basis Bagage

Een goede basis is echt het fundament dat nodig is om het leven met je hond stukken leuker te maken. Een hond die graag naar je luistert, is gewoon veel makkelijker en fijner te hebben dan eentje waar je totaal geen controle over hebt. 

Deze cursus is niet saai, we gaan samen met jullie op een hele leuke manier aan het werk. Doe je gezellig mee?

3 gangen trainingen

3 gangen menu's

Het ideale systeem om je hond voldaan en vrolijk te hebben èn te houden! Voor elke levensfase hebben we leuke menu's die ervoor zorgen dat je traint op basis van nose, brains en body van je hond. Onmisbaar eigenlijk! Wij geven je de inspiratie, jij hoeft niet meer na te denken wat je vandaag het beste kunt gaan doen; je kunt direct samen met je hond aan de slag.

Wil jij, net als duizenden andere baasjes, makkelijk en praktisch resultaat boeken?

Zet dan vandaag, samen met je soulmate, de stap naar een perfecte relatie!

sessie zoom voor jou en je hond

1 op 1 Zoom Sessie

Een Zoom consult handig kan erg handig zijn.

Stel dat je lekker thuis met je hond op de bank kan zitten, en tegelijk samen een trainingsplan kunt maken dat echt maatwerk is!

Want...elke hond is anders, en elk mens ook. Tel daarbij op de verschillende omgevingsfactoren, verschillende verwachtingen en verschillende vragen.
Boek nu dus je eigen Zoom sessie.

Combineer je cursus met onze LOCA Club, dan krijg je onbeperkt individuele begeleiding