Snuffel hier aan

onze cursussen

Dé online leeromgeving
  en gezelligste Club
voor elke hondenbezitter

Snuffel hier aan onze cursussen

Dé online leeromgeving en gezelligste Club voor elke hondenbezitter

Naar wat voor soort cursus ben je op zoek?

Combineer je cursus met onze LOCA Club, dan krijg je onbeperkt individuele begeleiding

hond opvoeden cursus

Opvoeding/Gehoorzaamheid

Een goed opgevoede hond die naar je luistert, dat wil toch iedereen! Voor elke hond en baas begint de basis voor een betere samenwerking hier. Van kleine puppy tot onstuimige puber, van hectische herplaatser tot stabiele senior. Voor elke hond en baas de juiste tools om het samenleven nog fijner te laten verlopen!                                Cursussen zoals Basis Bagage, Puppy Power en Nieuwe Start vind je hier!
probleem met mijn hond

Gedrag

Gedragsproblemen bij een hond zijn geen pretje. Van vuurwerkangst tot visite aanvallen en van trekken aan de lijn tot niet alleen kunnen zijn...voor alle problemen zijn wij er om jullie te helpen! Wil jij de problemen die je hond heeft echt oplossen? Ben jij er klaar mee en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jullie leven?
Cursussen zoals Reactief Gedrag, Vaarwel Verlatingsangst en Trekken aan de lijn kan je hier kiezen!
loca fun cursus honden

Fun 

Jij hebt gewoon de leukste hond van de hele wereld! Daar is geen twijfel over mogelijk. En je wilt natuurlijk allerlei leuke dingen doen met je beste maatje. Dan zijn onze fantastische fun cursussen echt ideaal voor jou en je hond. Gewoon plezier hebben of sportief samenwerken, dat kan je met deze cursussen! Ga jij voor onze topper FunBundel, voor Hollands Next Dog Model of voor de Big 6 Challenge? 
minna hondentraining

Ik ben zeer dankbaar dat ik in al die jaren zoveel honden en baasjes dichter bij elkaar heb kunnen brengen

Minna
loca club voor hondenbezitters

Kom je bij de LOCA Club?

Word lid van onze community en krijg gegarandeerd een betere band met je hond. Naast dat de community heel leerzaam is, heb je met veel andere gelijkgestemde hondenbezitters contact, heel gezellig dus. En....er zijn ook extra cursussen, ebooks etc die uitsluitend te volgen zijn in de Club.


Wanneer je de Club combineert met een losse cursus...profiteer je van onbeperkte individuele begeleiding van ons. Dit wil je toch niet missen! Kom er dus bij. De Club is maandelijks opzegbaar trouwens 😊
sessie zoom voor jou en je hond

1 op 1 Zoom Sessie

Een Zoom consult handig kan erg handig zijn.

Stel dat je lekker thuis met je hond op de bank kan zitten, en tegelijk samen een trainingsplan kunt maken dat echt maatwerk is!

Want...elke hond is anders, en elk mens ook. Tel daarbij op de verschillende omgevingsfactoren, verschillende verwachtingen en verschillende vragen.
Boek nu dus je eigen Zoom sessie.

loca workshops

Workshops en Lezingen

Van Baasjes tot Profs, van Fun tot Sport

Ben jij een hondeneigenaar die het wel ziet zitten om een dagje teambuilding te doen met zijn soulmate? We organiseren regelmatig workshops door het hele land! 

Heb je zelf een hondenschool? Workshops en lezingen zijn leuk voor je cursisten, zorgen voor extra bekendheid en versterken het "clubgevoel".
Ook een workshop van LOCA voor je eigen instructieteam is een mogelijkheid.


Combineer je cursus met onze LOCA Club, dan krijg je onbeperkt individuele begeleiding 🐶🤗