Hond trekt aan de lijn

Trekt je hond aan de lijn? Is wandelen daardoor niet (meer) leuk? Lees dan snel deze blogs. De blogs staan boordevol tips en kennis over: het uitlaten van je hond en wandelen met je hond zonder dat hij gaat trekken aan zijn riem. Liever snel met je hond trainen en het trekken aan de lijn oplossen? Volg dan de hondentraining: trekken aan de lijn. Zo kan jij snel weer met plezier wandelen met je hond.

Trekken aan de lijn... ergernis nummer 1!
1
Trekken aan de lijn... ergernis nummer 1!

Minna

Trekken aan de lijn... ergernis nummer 1!
Met twee honden wandelen
0
Met twee honden wandelen

Minna

Met twee honden wandelen
Hond trekt aan de lijn
0
Hond trekt aan de lijn

Esther Ouwendijk

Hond trekt aan de lijn
Trekken aan de lijn afleren
32
Trekken aan de lijn afleren

Minna

Trekken aan de lijn afleren
Bange hond uitlaten
0
Bange hond uitlaten

Minna

Bange hond uitlaten
Mijn hond trekt aan de riem, hoe kan ik dat afleren?
0
Mijn hond trekt aan de riem, hoe kan ik dat afleren?

Minna

Mijn hond trekt aan de riem, hoe kan ik dat afleren?